top of page

Stoppen met roken makkelijker dan je denkt!

Ooit begon je te roken omdat je erbij wilde horen, of om stoer te doen, of misschien uit nieuwgierigheid... Door regelmatig te roken raak je verslaafd aan nicotine en roken wordt al heel snel een gewoonte en verslaving waar je zelf maar moeilijk van losraakt.

Nicotinepleisters, nicotinekauwgom, medicatie en vapen is wat je al allemaal geprobeerd hebt, maar niets echt hielp, of maar voor even om van die vervelende verslaving af te geraken.

Je hervalt steeds weer in je verslaving?

Je bent gemotiveerd om het roken voor eens en altijd achter je te laten, maar je kan wel wat hulp gebruiken.

 

Ontsnap aan de Slavernij van Roken: Hypnotherapie doorbreekt de ketenen van verslaving door rechtstreeks in te werken op je onderbewustzijn. Laat roken niet langer de baas zijn over jouw leven!

✅ Snel en Pijnloos: Geen ontwenningsverschijnselen, geen nicotinepleisters. Hypnotherapie maakt komaf met roken op een snelle en pijnloze manier, zodat je je kunt richten op een gezonde, rookvrije toekomst.

✅ Herprogrammeer Je Gedachten: Verander je denkpatronen en herprogrammeer je mindset. Hypnotherapie is de sleutel tot het omarmen van een leven zonder sigaretten. Zeg vaarwel tegen de drang om te roken.

✅ Individuele Begeleiding: Ervaar de persoonlijke aanpak van een ervaren hypnotherapeut. Elke sessie is afgestemd op jouw behoeften, met empathie en professionele begeleiding op maat.

✅ Stressvrije Overgang: Laat stress niet de reden zijn om terug te grijpen naar roken. Hypnotherapie biedt een stressvrije overgang naar een rookvrij bestaan, zodat je in controle blijft, zelfs onder druk.

In slechts 2 sessies verlost van deze slechte gewoonte en verslaving!

 

Hoe pakken we dit aan?

Tijdens de eerste sessie doen we eerst een intakegesprek, aansluitend doen we de eerste hypnose sessie waarin ik je onderbewustzijn ga instrueren dat jij een niet-roker bent, alsof je nog nooit gerookt hebt...

De tweede sessie doen we 1 dag later, waarin we het niet-rokers gevoel nogmaals gaan versterken en trekken we dit ook door naar de toekomst toe, zodat je ook een niet-roker blijft.

Als ondersteuning ontvang je ook een mp3 bestand om thuis de therapie verder te zetten om het je nog gemakkelijker te maken een niet-roker te blijven.

Vital rookte al 52 jaar een stevig aantal sigaretten per dag en zijn gezondheid was er niet al te best aan toe. Hij dacht dat hij nooit van die sigaretten vanaf zou raken. Zijn laatste hulpmiddel was hypnose. 

Na 2 sessies is Vital ondertussen al bijna 2 jaar een gelukkige niet-roker en hij stuurde mij dit bericht: 

🔒 Wacht niet langer op verandering, creëer het! Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe hypnotherapie je kan helpen om voorgoed afscheid te nemen van roken. Klik op de rode knop voor je afspraken in de praktijk naar keuze om de eerste stap te zetten naar een gezonder, gelukkiger leven.

De investering in jezelf bedraagt 135 € per sessie btw inbegrepen.

 

 

Ontketen De Kracht Van Je Onderbewustzijn:

Stop Met Roken Met Behulp Van Hypnotherapie

Vital.jpg
bottom of page