top of page

Stoppen met roken makkelijker dan je denkt!

Ooit begon je te roken omdat je erbij wilde horen, of om stoer te doen, of misschien uit nieuwgierigheid... Door regelmatig te roken raak je verslaafd aan nicotine en roken wordt al heel snel een gewoonte en verslaving waar je zelf maar moeilijk van losraakt.

Hypnose kan je hierbij snel en effectief helpen

Nicotinepleisters, nicotinekauwgom, medicatie en vapen is wat je al allemaal geprobeerd hebt, maar niets echt hielp, of maar voor even om van die vervelende verslaving af te geraken.

Je hervalt steeds weer in je verslaving?

Je bent gemotiveerd om het roken voor eens en altijd achter je te laten, maar je kan wel wat hulp gebruiken.  •  Je bent vaak de enige in gezelschap die rookt en moet het gezelschap steeds verlaten omdat je   zo nodig weer moet gaan roken.
  •  je hebt een vervelende hoest
  • Je maakt je zorgen over je gezondheid
  • het kost je een vermogen wat je in rook ziet opgaan
  • Je wil voor je kinderen een gezond voorbeeld zijn 
  • Je bent snel kort van adem bij inspanning
In slechts 2 sessies verlost van deze slechte gewoonte en verslaving!


Hoe pakken we dit aan?

Tijdens de eerste sessie doen we eerst een intakegesprek, aansluitend doen we de eerste hypnose sessie waarin ik je onderbewustzijn ga instrueren dat jij een niet-roker bent, alsof je nog nooit gerookt hebt...

De tweede sessie doen we 1 dag later, waarin we het niet-rokers gevoel nogmaals gaan versterken en trekken we dit ook door naar de toekomst toe, zodat je ook een niet-roker blijft.

Als ondersteuning ontvang je ook een mp3 bestand om thuis de therapie verder te zetten om het je nog gemakkelijker te maken een niet-roker te blijven.


Neem de controle over je gezondheid terug in eigen handen en maak vandaag nog je afspraken :-)


tarief: 135 € per sessie btw inbegrepen.

bottom of page